Alege un sistem de supraveghere AHD !

Sistemele de supraveghere vin in multe forme diferite si cele mai bune se diferentiaza prin caracterstici unice, precum rezolutie, gama dinamica larga WDR, lentila, infrarosu, sistem de transmisie. La Atu Tech puteti gasii mai multe tipuri de tehnologii, toate au avantaje si dezavantaje si cel mai important pentru noi este sa va oferim camerele cu cele mai multe avantaje la un pret corect. In magazinul online puteti gasii modelel noastre de capat inferior – adica camerele de supraveghere analogice, care erau mai demult pionieri in sisteme de supraveghere si ne-au servit bine. Urcand in partea de TOP putem gasii sistemele IP care produc imagini de inalta definitie si sunt standard in sistemele de supraveghere HD. Apoi in partea de mijloc gasim aceste sisteme de supraveghere , foarte noi, care produc imagini HD si transmit semnalul pe cablu analog. Ofera aceeasi calitate ca sistemele IP .

Atunci cand camerele de supraveghere au devenit populare tehnologia se numea analogica. Aceste sisteme functionau cu ajutorul unui cablu coaxial pentru a transmite semnale de la camera de supraveghere la un dispozitiv de înregistrare, cum ar fi un DVR. Aceasta tehnologie a existat pentru multi ani si inca cele mai multe persoane detin un sistem analogic.

Beneficiile analog sunt : – mai ieftine decât cele mai multe alte sisteme, este foarte fiabil, și gasesti  o gama larga de camere si DVR. Pentru a pune în perspectivă, diferența de cost, în cazul în care compari un sistem analogic si un sistem HD-SDI sau IP, utilizatorul va cheltui cu peste 80% mai multi bani pe un sistem IP sau HD-SDI. Daca nu te intereseaza prea mult calitatea imaginii atunci sistemele analog sunt cea mai buna solutie .  Fiabilitatea sistemelor analogice este considerabil mai mare decât alte sisteme din cauza perfectionarii tehnologiei de ani de zile. Ele cresc în fiabilitate dacă sunt instalate corect și dacă folositi cablu de calitate. Exista o varietata larga de camere de supraveghere analogice pentru fiecare buget. Analog nu este cea mai buna alegere dar ofera fiabilitate si mai multe optiuni decat alte sisteme de top.

IP vine de la “Internet Protocol”, care este urmatorul sistem de supraveghere de pe lista noastra. Acesta este cel mai scump sistem, camerele Ip functioneaza pe cablu Ethernet standard si pot conecta mai multe camere de supraveghere la un LAN(local area network) in locatia supravegheata. Camerele IP nu au neaparat nevoie de un sistem de inregistrare de tip DVR sau NVR. Acestea pot inregistra pe un calculator sau pe un server FTP. Camerele Ip sunt standalone si pot functiona individual. Dar totusi in cazul in care trebuie sa inregistrati imagini pe un inregistrator profesional puteti gasii in oferta Atu Tech NVR-uri care va permit sa conectati pana la 32 Camere de supraveghere IP pe acelasi NVR.

Cel mai mare avantaj al sistemului de camere IP este că puteți înregistra la rezolutii megapixel, foarte mari, in unele cazuri chiar si 10 megapixeli. Asta e de 5x mai mult decat FULL HD. Există, de asemenea, alte beneficii pentru sisteme de supraveghere IP, cum ar fi POE “Power Over Ethernet”, care vă permite să utilizați un cablu (cablu Ethernet) pentru a trimite putere și date pentru a evita utilizarea și cablul de alimentare suplimentar.

Dar daca cautati o optiune intre acestea doua acum exista. Sistemele de supraveghere AHD folosesc aceeasi tehnologie precum camerele analogice. Sistemele AHD dispun de fiabilitatea si pretul unui sistem analog, dar de rezolutia si claritatea unui sistem de supraveghere IP. Există, de asemenea mult mai multe beneficii atunci cand utilizezi un sistem de camere AHD. De exemplu, puteți transfera semnal video, audio, și toate datele prin același cablu coaxial. Acest lucru este ceva care acum este posibil doar prin IP. Dar in curand il vom avea pe analogic. Acest avantaj, te va salva de cabluri și de timp cu configuratii pe fiecare unitate. De asemenea, puteti controla meniul OSD al fiecari camere de supraveghere diect la sursa – DVR. Astfel e mult mai usor sa gestionati camerele de supraveghere. Cel mai mare avantaj este că puteți înregistra la rezoluție HD 720p.  Aceasta rezolutie o găsiti în mod normal pe un sistem de camere IP, pentru mai mult de jumătate din costul unei camere de supraveghere AHD. Este o tehnologie în creștere, dar are un adevar potential in acest domeniu.

Sistemele AHD va oferă cele mai multe dintre beneficiile IP cu un cost similar analogic. Acum, că aveti informatii despre fiecare sistem puteti digera informatiile pentru a face cea mai buna alegere.

Sisteme supraveghere AHD

Lasă un răspuns