Avanatajele sistemelor de supraveghere video AHD

Avanatajele sistemelor de supraveghere video AHD sau Analog HD fata de ceilalti competitori din zona sistemelor de supraveghere video HD ,HDTVI sau HDCVI.

Toate aceste sisteme au cateva caracteristici similare, cum ar fi : distanta de transmisie destul de mare pe cablu coaxial sau cablu twisted pair (UTP/FTP) de pina la 500 de metrii, rezolutii superioare celor analog, de 1 megapixel (720P), 1.3 megapixel sau chiar 2 megapixel (1080P). Intr-o piata concurentiala, in care fiecare mare jucator inoveaza si asigura suport pentru o tehnologie, HDTVI creatie celor de la DAHUA, iar HDTVI creatie celor de la HIKVISION, piata reactioneaza pozitiv,inovand o noua tehnologie AHD, sau Analog HD care introduce compatibilitati importante cu aceste doua modele de transmisie. Atu Tech iti prezinta un tabel de comparatie pentru aceste 3 tehnologii de transmisie pentru sistemele de supraveghere video ANALOG HD. Tehnologia AHD (Analog HD) va include 3 standarde interne :

Graphic2

  • Toate premisele ne arata un avantaj al echipamentlor de supraveghere bazate pe tehnologia AHD, din cauza ca sint mult mai versatile si par sa ofere o compatibilitate mult mai larga cu alte tehnologii de echipamente de supraveghere Analog HD.AHD – L – rezolutii de 960H
  • AHD-M – rezolutii 720P
  • AHD-H – rezolutii 1080P

Lasă un răspuns