Beneficiile functiei DNR 3D in camere de supraveghere video HD

Functia de reducere a zgomotului 3D DNR exista in ziua de astazi pe tot mai multe camere de supraveghere. Aceasta caracteristica este foarte importanta si poate sa iti imbunatateasca semnificativ imaginea atunci cand ai parte de iluminare slaba. In cazul in care ai zgomot de imagine in doua cadre, unul dupa celalalt, aceasta face o comparatie intre cele doua imagini si construieste din nou cadrul pentru a scapa de orice biti care strica cadrul original.

Mai recent, unele companii au introdus o altă caracteristică a 3D DNR, care poate sa manipuleze zgomotul de imagine si sa il indeparteze dintr-un singur cadru video.

Principalul beneficiu al functiei de reducere a zgomotului este exact functia de reducere a zgomotului insa acesta are mai multe functii. 3D DNR este capabil de a imbunatatii culoarea imaginii, si contrastul in zonele in care imaginea este stricata de praf si alte artefacte de imagine. Pe langa zgomotul de imagine din lumina scazuta, se poate forma zgomot de imagine si cand este prea cald si cand este mult praf sau atunci cand bate soarele direct in lentila.

Functia DNR incorporata a camerelor de supraveghere video digitale se efectueaza prin transferarea de lumina in electroni apoi un senzor facut din silicon o absoarbe. Acesta e compus din photositi care sunt sensibili la lumina. Acest proces poate fi afectat atunci cand se face captura in lumina scazuta. Astfel functia DNR 3D trebuie sa combata aceasta problema si sa ajute camera de supraveghere sa capteze imagini foarte bune indiferent de momentul zilei. Chiar daca imaginile camerelor de supraveghere sunt HD ele trebuie sa fie si de calitate.

Procesul de reducere a zgomotului de imagine este chiar uimitor. Acesta poate fi folositor chiar si atunci cand incercati sa inregistrati imagini cu iluminare frontala. Astfel daca folositi Wide dinamic range pe camerele de supraveghere este necesar sa aveti si 3D DNR pentru a reduce zgomotul de imagine.

Tehnologia este mereu in dezvoltare, producatorii vor creea mereu produse noi la care vor adauga functii interesante pentru a rezolva anumite probleme si pentru a raspunde cerintelor utilizatorilor.

Lasă un răspuns