Ce inseamna analog HD?

Daca te gandesti la modernizarea unui sistem vechi de supraveghere pe cablu coaxial, poti sa iti iei in calcul inlocuirea cu un sistem de supraveghere HD. Acesta poate combina inregistrarile de mare calitate si avantajele unui sistem analogic traditional. Momentan in sistemul standard de supraveghere analogic, 960H este cea mai mare rezolutie dar pentru a obtine o imagini foarte clare e aproape misiune imposibila pentru sistemul de supraveghere traditional dat fiind faptul ca este depasit de tehnologie. In cazul in care doriti sa adoptati un sistem de supraveghere IP de inalta definitie HD, trebuie sa inlocuiti intregul sistem. Acest lucru va genera costuri ridicate ale fortei de munca deasemenea si costuri ale altor echipamente precum routere profesionale si switch-uri si va creste semnificativ bugetul proiectului dumneavoastra.
AHD sau Analog HD se refera la sistemele analogice de inalta definitie. AHD a fost creat pentru a rezolva limitarile de transmisie a solutiei deja existente HD-SDI. Ca orice solutie noua HD analog, AHD suporta transmisie video prin cablu coaxial traditional pana la 500 metri, iar acesta devine o alta alternativa pentru o solutie HD analog. App, ea mosteneste si duce mai departe avantajele solutiei analogice traditionale. Semnalele video nu sunt comprimate, tine toate detaliile originale ale inregistrarilor video, si obtine o imagine cu adevarat de inalta definitie fara pierderi la compresie si fara efecte de latenta video.
Similar cu alte soluții HD analogice, prin utilizarea de scanare progresivă senzorul de imagine CMOS al camerelor de supraveghere AHD poate livra rezolutie de 1.0 megapixeli, 1,3 megapixeli,2 megapixeli, dispun si de filtru ICR, astfel incat camera de supraveghere atinge rezultii HD adevarate pentru supravegherea pe timp de zi / noapte; și același ca sistemul analogic tradițional, AHD suporta instalarea produselor plug-and-play, ușor de utilizat.
Camerele de supraveghere AHD la Atu Tech
Senzor 1.3M / 2.0 MP CMOS
Functii Automate AE/AWB/AF
Reducere a zgomotui de imagine 3D-NR(Noise Reduction)
Defog
Gama dinamica extinsa digital (DWDR)
Shutter electronic automat
Meniu OSD configurabil
Compensare pixel mort (live/static)
Chipset-urile AHD sunt fabricate de o companie Koreana numita Nextchip. Compania lanseaza Chipseturi pentru senzori progresivi CMOS. Acesti senzori sunt creati pentru a atinge standardele inalte ale pietei de supraveghere video. Cele mai importante functii ale acestui chipset este de a suporta senzorii HD Cmos penru supraveghere video pentru inregistrari video 1280H, 720P si 1080P

Lasă un răspuns