Sisteme de supraveghere analogice HD

Cererea pentru inregistrari video de calitate este in crestere. Oamenii doresc supraveghere video HD la preturi bune. Nimic nu se compara cu calitatea unui sistem de inregistrare cu tehnologie megapixel HD. Tehnologia Analog HD permite camerelor de tip analog sa ofere calitate de imagine HD , net superioara celei analogice CCTV traditionale si ofera o optiune  rentabila, usor de instalat si usor de integrat cu sistemele de supraveghere analogice existente.

Beneficiile sistemelor de supraveghere HD

1 Rezolutie de neegalat

Sistemele analog HD vor fi una dintre putinele solutii HD peste coaxial. Aceasta tehnologie de conectare a camerelor de supraveghere HD prin cablu coaxial ofera transmisie video necomprimata la rezolutii mari 1080P pe distante lungi de maxim 500 metri si vizualizare LIVE

2 Utilizarea cablurilor existente

În cele mai multe cazuri, se poate instala un sistem HD, folosind acelasi cablu analogic coaxial existent (RG / 59 RG / 6 și RG / 11), fără un cablu adaptor.

 3 Latenta ZERO

Transmisia video AHD calatoreste pe linia sa proprie, fără compresie și nu produce nici o latența (intervalul de timp pierdut in transmisie). În modul live video, AHD este mai clar si mai fin decât sistemele analogice si IP si nu distorsioneaza imaginea, nici nu sare peste cadre.

 4 Usurinta in instalare

Cu un sistem de supraveghere AHD, nu aveți nevoie de o rețea sau cunostinte IT pentru a instala sistemul. Acesta dispune de conectivitate plug-and-play, care este la fel de ușor de configurat la fel ca sistemele analogice CCTV standard.

 5 Usurinta in utilizare

Cu un sistem analogic HD, interfața cu utilizatorul este aceeași pentru operator ca o interfata de instalare clasica astfel incat nu este necesara o pregatire suplimentara pentru operarea sistemului.

 6 Poti face upgrade la sistemul vechi pe bani mai putini

Sisteme de supraveghere Analog HD va permit să utilizați cablurile existente, coaxial sau FTP si nu au nevoie de o infrastructură de rețea. Folosesc mai putina latime de banda si astfel vei salva banuti pe cablare, instalare si costuri de operare.

Treci la urmatorul nivel cu supraveghere video Analog HD

AHD este un nou standard de transmisie video de mare rezolutie pe cablu coaxial. Camere de supraveghere HD analogice folosesc o noua tehnologie de transmisie video prin coaxial pentru a produce imagini exceptionale HD. Tehnologia AHD aduce imagini mult superioare sistemelor analogice si ofera sisteme la cost redus, usor de instalat. Inainte de acestea aveai posibilitatea sa instalezi sisteme IP care au un anumit LAG si sunt foarte scumpe sau puteai sa instalezi camere HD-SDI care nu pot transmite video pe distante mari si sunt deasemenea foarte scumpe. Sistemele ANALOG HD sunt viitorul!

Lasă un răspuns