Sistemele de supraveghere video AHD cea mai buna cale catre sistemele HD

Analog HD produse de Pro Series Atu Tech lui, adopta cea mai avansata tehnologie analogică HD permite până la 500 m 720P / 1080P transmisie video prin cablu coaxial existent cu HDCVI; AHD; TVI, care are o perspectivă largă aplicație piață.

Ca de acum, HD este un lucru real pentru ca utilizatorii să identifice obiect sau persoană într-o scenă critic. Cu toate acestea, soluția analog curent, deși păstrează încă un segment de piață semnificativă, poate cu greu realiza imagini de înaltă definiție. Deși curent HD-SDI a furnizat deja o rezolutie de 1080p, distanța de transmisie video este încă pe distanțe scurte. Pe de altă parte, utilizatorii pot confrunta cu unele dileme când modernizarea sistemului lor de securitate existent la HD. De exemplu, problema re-cablare când comută analogic la IP, iar instalarea anterioară înseamnă că nu mai poate fi moștenită pentru noul sistem.

Toate acestea au condus tabăra analog de a veni cu idei și soluții noi în ceea ce privește oferind imagini HD menținând în același timp aceleași obiceiuri, folosind peste desfășurare cablu existente. Analog HD PRO este.

1. HD Performanță la 1080p / 720p
HD Analog familial PRO produs se bazează pe HDCVI; AHD; Tehnologia TVI și este ideal pentru modernizarea sistemelor definiție standard existente la costuri reduse. Acesta își păstrează ușurința în utilizare a unui sistem analogic în timp ce oferă până la ieșire video HD 1080P.

2. Până la 500 m HD de transport prin cablu coaxial, până la 300m HD Transmitere prin CAT-5 Cablu (Prin Video Balun)
LSVT lui Analog HD garanții PRO tehnologie până la 500 de metri de înaltă calitate și de transport de încredere la 720p / 1080p prin cablu coaxial. Acest lucru face ca Analog HD PRO-o soluție perfectă pentru a se potrivi toate cerințele. Mai mult decât atât, Analog HD PRO soluția suporta chiar balun video pentru imagini HD de transmisie de până la 300m prin-pisică-5 cablu.

                                              

3. Centrala produse, oferta ODM & OEM Servi
In PRO sistemul analogic HD, LSVT oferă acum camere 720P / 1080P, inclusiv Bullet, Dome pentru interior și exterior, oferind un stol de caracteristici excelente, cum ar fi Digital Noise Reduction, ultra low iluminare lumina, inteligent-IR, obiectiv Vari-focal, și IP66 rezistent la intemperii. DVR HD și balun video HD.

               

4. înaltă cost-eficiente
Modernizarea sistemului actual D1 la sistem HD liber, transferul de cunoștințe inutile și ușor de re-cablare. Doar plătească prețul ca sistem de D1 a experimenta sistemul HD.

                    

5. Deschideți Tehnologie
Multe industrie companii de cercetare și dezvoltare de conducere sunt a participat, cum ar fi Sony, FH, Pixel Plus, APTINA. Pot fi furnizate Multe soluții, cum ar fi 1MP, 1.3MP, 2.0MP. Varietate de opțiuni de CVI-DVR. Tot asigura pentru a personaliza HDCVI dumneavoastră exclusiv.

Lasă un răspuns