Speed dome AHD 18X zoom optic Analog HD

Camera supraveghere speed dome HD pentru aplicatii profesionale

Acum va puteti imbunatatii sistemul de supraveghere video cu un Speed Dome Analog HD 720P cu zoom optic 18X si control automat pe verticala si orizontala. O camera de supraveghere PTZ profesionala. Este o alegere perfecta pentru aplicatii de supraveghere video unde doresti sa pozitionezi camera si sa faci zoom optic pe o anumita zona. Camera de supraveghere se roteste rapid pe orizontala/verticala, suporta 50 de puncte presetabile si are 4 preseturi salvate.

 Tehnologhe AnalogHD – Cu rezolutie mare 720P

Senzorul din aceasta camera de supraveghere este 1/3 1,3 Megapixel APTINA care poate inregistra imagini la rezolutie mare 720p cu gama dinamica larga. Camera are WDR – Wide Dinamic Range pentru a inregistra cu usurinta imagini de calitate chiar daca scena are contrast puternic.

ZOOM OPTIC 18 X | Control PTZ | Infrarosu

 Lentila varifocala intre 4,7 mm si 86 mm este capabila de un zoom puternic 18 X si te ajuta sa vezi la departare. Campul larg de profunzime si gama dinamica larga compenseaza contrastele drastice si ilumineaza scenele uniform. Camera poate inregistra in bezna completa pana la 30 metri cu ajutorul led-urilor infrarosu. Are filtru IR-CUT care se activeaza automat pe timpul noptii pentru a nu influenta calitatea imaginilor din timpul zilei.

 Carcasa rezistenta la vreme rea


Carcasa este evaluata IP66 si suporta  o gama larga de temperatura de functionare pentru supraveghere pe tot parcursul anului. Aceasta poate rezista pe vreme de ploaie, zapada, este rezista la apa sarata, si rugina.

 

Lasă un răspuns