Stiri despre sisteme de supraveghere AHD

Sistemele de supraveghere AHD vor castiga popularitate cu rapiditate mare in fata celor clasice analogice dar si in fata sistemelor IP. Pana acum singurele solutii de supraveghere video HD erau sistemele IP sau HD-SDI dar acestea veneau cu limitarile lor, intarzieri de semnal video la IP respectiv lungime mica de cablu la SDI. Deasemenea cele doua sisteme de supraveghere erau foarte scumpe si greu de setat. Cu noile tehnologii AHD si HDTVI utilizatorii pot inregistra scene la rezolutie 1080P folosind acelasi cablu coaxial clasic care este folosita de camere cctv traditionale.  Platforma AHD ajuta oamenii si instalatorii sa foloseasca acelasi cablu coaxial pe care il au deja instalat in sistemele vechi de supraveghere. Astfel trebuie doar sa schimbe doar DVR-ul si Camerele pentru a avea un sistem de supraveghere HD. Cel mai tare lucru la sistemele AHD este faptul ca suporta si camere analogice clasice. Este sistemul perfect pentru cei care nu au un buget mare si nu doresc sa schimbe toate camerele de supraveghere. Va dau un exemplu daca aveti un sistem de inregistrare cu 16 camere de supraveghere si doriti sa schimbati doar 4 camere, puteti cumpara un inregistrator DVR AHD cu 16 canale si 4 camere AHD.

Sisteme de supraveghere AHD  vs. Analog

Sistemele de supraveghere traditionale CCTV sunt capabile sa inregistreze rezolutii de maxim 960 x 480 sau cum mai este numita 960H. Aceasta este limita maxima de inregistrare a sistemelor cctv traditionale. Unele camere de supraveghere au 1200 de linii TV si astfel depasesc rezolutia 960H a inregistratoarelor DVR. Aceste camere de supraveghere le puteti folosii impreuna cu sistemele de supraveghere AHD pentru imagini mai bune. Camerele AHD sunt capabile de rezolutie HD SI FULL HD aceeasi rezolutie care reprezinta standardul industriei video in ziua de astazi.

Imagini surprinse de AHD VS Analog

Urmatoarele imagini compara marimea imaginii, rezolutia si calitatea unei camere de supraveghere AHD vs Analog clasica.

Sisteme supraveghere HD

Inregistratoare DVR AHD Hybride

Un inregistrator DVR AHD este Hybrid. Adica poate inregistra imagini si de pe camere de supraveghere clasice, cat si de pe camere de supraveghere AHD. Aceste DVR-uri HD hibride sunt perfecte pentru oamenii care doresc sa se mai foloseasca un timp de camerele lor de supraveghere mai vechi in timp ce fac upgrade la camere de supraveghere HD.  Se zvoneste ca sistemele de inregistrare DVR AHD se vor gasii si in varianta TRIBRIDA – adica vor inregistra imagini ale camerelor de surpaveghere AHD , Analogice sau IP.

Lasă un răspuns